06 53 84 18 99 info@mhhoveniers.nl

Ons vak is maatwerk, dit laten we graag aan u zien in vier overzichtelijke stappen.

Ontwerp

buitenruimte

in 4 stappen

Stap 1

Een nieuwe buitenruimte begint met een vrijblijvend intakegesprek. In dit persoonlijk gesprek worden uw wensen en eisen geïnventariseerd en brengen we uw tuin in kaart. Zo krijgen wij een beeld van de situatie en complexiteit, u krijgt zicht op wie wij zijn en wat we voor u kunnen betekenen.
Indien u besluit met ons verder te willen gaan en ons opdracht geeft om een ontwerp van uw buitenruimte te maken, zijn hieraan kosten verbonden. Deze kosten kunnen variëren. Dit heeft mede te maken met de grote, de wensen en eisen voor uw nieuwe buitenruimte. In dit gesprek bekijken we ook of er nog meer tekeningen nodig zijn dan alleen een “traditioneel” ontwerp denk hierbij aan:

  • Beplantingsplan
  • Beregeningsplan
  • Verlichtingsplan
  • 3D tekening(en)

Wij kunnen zelfs voor u een exclusieve animatie van uw toekomstige     buitenruimte maken.
Om ervoor te zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan, geven wij vóór aanvaarding van de opdracht een indicatie van de ontwerpkosten.

Op basis van deze gegevens en samen met uw wensen en eisen, kunnen wij een voorlopig schetsplan opstellen.

Stap 2

In het tweede gesprek wordt het voorlopig schetsplan gepresenteerd samen met materiaalmonsters en een globale kostenraming. Dit voorlopige schetsplan wordt uitvoerig met u besproken en waar nodig aangepast. Als u eenmaal akkoord bent met het schetsplan wordt er een definitief ontwerp opgesteld.

Stap 3

In het derde gesprek wordt het definitieve ontwerp gepresenteerd samen met de eventuele afgesproken extra’s zoals bijvoorbeeld een beplantingsplan en een animatie. De offerte wordt aan u gepresenteerd en uitgelegd waar nodig. Eventueel laten wij hierbij ook nog diverse materiaalmonsters en voorbeelden zien.

Stap 4

De laatste stap naar een nieuwe buitenruimte is de realisatie. Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn. Wij kunnen de gehele aanleg voor u uitvoeren, wanneer u het zelf wilt uitvoeren kunnen wij u daarbij helpen en waar nodig is ondersteunen.

De hierboven omschreven werkwijze is natuurlijk altijd afhankelijk van de opdracht. Voor complexere opdrachten worden extra stappen ingevoegd bijvoorbeeld, analyse, onderzoek en projectpresentatie.

Open chat
Stuur een Whatsapp
Hallo, kunnen we je helpen?